Friday, February 10, 2012

Four months later...

Hampir empat bulan ber-blog, inilah hasilnya... thank you so much for your supports.  Tanpa anda, apalah adanya blog saya... OMG, bunyinya cam artis2 malaysia pulak..

So, after four months :

*** I have 16 followers.  Merci beaucoup my dear Maniacs - ogycilipadi (kena cakap tima kasih dua kali sbb dia jadi follower dua kali), nokmah, hajah zae, didz (double thanks to didz too), jen of straits baking, datin maya, mr drum major, abang adi the singer,   yat, ainnie, pae miss lavender, farveen aka mixxy, mia cik su and last but not least, teman blogger mawar qaseh.  Also mucho gracias to my silent readers out there... you know who you are and I know too.  ;)))

  

*** As at 6pm Feb 10, 2011 the number of visits is :
Most of whom are repeat visitors. Thank you so much, guys!

 
*** Blog yang saya follow baru cam gini, in alphabetical order. Insya Allah,  akan bertambah lagi dari masa ke semasa...



*** My visitors come from around the world (cewah....)


So, guys.. again thank you so much 
for your continuous supports... :))))



15 comments:

What's Baking?? said...

Alamk! Macam grammy ya? heehee tak ada reward ke for yr loyal followers? lol..congrats ya!

manna mania said...

thanks, jen.... loyal followers nanti i belanja roti canai and teh tarik kurang manis.. hehe... still merangkak2 and trying things out...

wawahebat said...

aunty!! tht me from india hee :)

Ogy said...

haha...end of the year jgn lupa buat grammy follower awards....rajin betul hang ni..keep it up...saya duduk belakang tabir jer utk tuna d celebrity....ogycilipadi..

Ogy said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Tanpa anda, apalah adanya blog saya... OMG, bunyinya cam artis2 malaysia pulak..
( like this..pae)..tak lama lagi famos amos la kau!!!!

manna mania said...

wawa! tau.. yg india mari tu sure wawa .... thanks for dropping in, dear.. :))

manna mania said...

ogycilipadi.... retirement plan maa... nanti kalau i buat grammy blog awards, you jadik MC nya ek.. :)))

manna mania said...

pae ~ mana blh famos amos.... ni blog belakang tabir je... hihi...

Fizzy said...

Tuna
kenapa nama I tak de? I dah follow / like your page dah. ker aku salah buat? aku part technology ni jakun betul...tah hape-hape tah aku buat agaknya.

anyway, all the best lah ye. camna nak follow your blog?

manna mania said...

fizzy.. nama2 tu yg jadik followers ... tu sbb nama kuar... you jadiklah follower ... hehe..

kalau nak 'follow' blog, rasanya u ada blog gak kot... part tu tak sure.. kalau ada blog, then you blh letak kat one option, 'to follow' tu. kalau tak de, you blh bookmark je ...

anyway, thank you so much fizzy for supporting my blog.. :))))

Nath said...

congratulations and do keep up the good work ;)

:: nia rashid :: said...

awww...i think ure such a sweetheart giving shoutouts! keep on blogging ya darl! xxox!

manna mania said...

hi nath... thanks so much.. and please do come again ya.. :)))

manna mania said...

hi nia ... awww you're so sweet.. thanks for dropping now... :)))